PUT, ISTINA I ZIVOT
 
PrijemPortalRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 Izmene Politike o korišćenju podataka i Izjave o pravima i obavezama

Ići dole 
AutorPoruka
Gost
GostPočaljiNaslov: Izmene Politike o korišćenju podataka i Izjave o pravima i obavezama   Pet Nov 23, 2012 2:59 pm

facebook

Nedavno smo objavili da predlažemo izmene naše Politike o korišćenju podataka, koja objašnjava kako prikupljamo i koristimo podatke kada ljudi koriste Facebook, kao i naše Izjave o pravima i obavezama, koja definiše uslove korišćenja naših usluga.
Ovo obaveštenje sadrži detaljne informacije o našoj politici i izmenama naših proizvoda, u šta spada sledeće:
Nove alatke za upravljanje Facebook porukama;
Promena naziva određenih proizvoda;
Saveti za upravljanje vašom hronologijom; i
Podsetnici o tome šta ostali vide od vaših podataka na Facebook stranici.
Takođe, predlažemo izmene našeg procesa upravljanja veb lokacijom koje se odnose na buduće izmene naše Politike o korišćenju podataka i Izjave o pravima i obavezama. Veoma cenimo povratne informacije koje smo dobijali od vas u toku perioda za komentarisanje ali smo zaključili da je mehanizam glasanja doprineo stvaranju sistema u kojem je broj komentara važniji od njihovog kvaliteta. Stoga predlažemo ukidanje komponente glasanja kako bismo stvorili smislenije okruženje za pružanje povratnih informacija. Takođe planiramo da predstavimo nove kanale za komunikaciju, uključujući funkciju za upućivanje pitanja o privatnosti našem Šefu politike privatnosti.
Preporučujemo vam da pročitate predložene promene i da nam saopštite svoje mišljenje pre nego što ih finalizujemo. Posetite karticu „Dokumenti“ na stranici Facebook Site da biste saznali više o ovim promenama i ostavite svoje komentare pre 09 po pacifičkom standardnom vremenu na dan 28. новембар 2012.
Možete pratiti i označiti da vam se sviđa stranica Site Governance kako biste bili obaveštavani o ovom procesu i svim budućim izmenama naše Politike o korišćenju podataka ili Izjave o pravima i obavezama.
Saveti:
Vaša hronologija: Na raspolaganju su vam podešavanja od kojih zavisi kako će vaša hronologija izgledati ostalima, kao što je mogućnost sakrivanja određenih objava sa vaše hronologije. Imajte u vidu da ovo utiče samo na to da li će te objave biti vidljive na vašoj hronologiji. Te objave će i dalje biti vidljive na drugim mestima, kao što su novosti, hronologija drugih osoba i rezultati pretrage. Možete da izbrišete svoje objave sa svoje hronologije ili evidencije aktivnosti, ili zatražiti od drugog korisnika da izbriše objavu u kojoj ste označeni.
Informacije o kolačićima: Koristimo tehnološka rešenja poput kolačića, piksela i lokalnih memorija kako bismo pružali, zaštitili i razumeli proizvode, usluge i reklame, kako na veb lokaciji Facebook, tako i van nje. O tome kako mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije.
Nazad na vrh Ići dole
 
Izmene Politike o korišćenju podataka i Izjave o pravima i obavezama
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Vjenčano odijelo za mladoženju
» Činjenice o zagađenju životne sredine koje će vas preneraziti!
» HAOSS roštilj
» Verovanja o ličnosti i osobinama deteta po rođenju
» Obožavate Harryja Pottera? Zavirite u model DVORCA HOGWARTS koji je korišten za film o mladom čarobnjaku

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Night fairy :: Nasa kreacija, poezija, prica, kolumna i blog :: Kolumna-
Skoči na: